Mindenki megérdemli a puha bőrt

Mindenki megérdemli a puha bőrt

2017/dec./14

Már csak pár nap van karácsonyig, de még sehogyan nem állsz az ajándékokkal? Kétségbeesetten rohangálsz az üzletek polcai között megfelelő ajándékok után kutatva, de semmi érdemlegeset nem találtál még eddig?


Ne ess pánikba! A MARK termékei tökéletes ajándéknak bizonyulnak és most ráádásul 20% kedvezménnyel rendelheted meg őket. Ne felejtsd el használni a CHRISTMAS kódot az akciós ár érdekében. Ebben a fázós, hideg időben a bőrünk kiváltképp módon igényeli a törődést. Nincs is annál jobb érzés, mint amikor az ember egy forró fürdőt vesz, miután átfagyottan érkezett haza. A fürdés után MARK-kal bedörzsölt bőr pihe-puha lesz, jól esik majd így bebújni a paplan alá és forró csokit szürcsölve karácsonyi filmeket nézni.

Mindenki megtalálhatja a kedvére való illatot. Köztudott, hogy az illatok segítenek leküzdeni a stresszt. Egy-egy illat teljesen megváltoztathatja az ember hangulatát, energiával tölthet fel. Az évnek ebben a szakaszában különlegesen sok a feszengés, ezért is érdemel meg mindenki egy kis illatos, puha pihenést. A nyár kedvelőinek sem kell elkeseredniük, ők használhatják dinnye illatú termékünket, ami felidézi a forró  nyári napokat.

A testradírok mellé csempészhetünk akár egy vidám mintás zoknit is, ami garantáltan jobb kedvre derít, vagy akár egy helyes kis karkötőt, ezeket is megtalálod a webshopunkban. A MARK-kal garantált lesz a sikered!

          

A Te MARK-od




Translation missing: hu.blogs.article.additional_articles

Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?
Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?

2019/jún./11

A bőr a legnagyobb érzékszervünk, éppen ezért kiül rá minden, ami a testünkben történik. Lehet, hogy most is próbál neked üzenni valamit! 

 

Tovább...

A tökéletes hajkorona titkai
A tökéletes hajkorona titkai

2018/okt./02

Te is mindig olyan hajkoronáról álmodoztál, mint amilyet a sampon reklámokban lát az ember? Nem lehetetlen, csupán néhány trükköt be kell tartanod. Ebben a szeles, őszies időben a hajkorona is nagyobb törődést igényel.

Tovább...

A létfontosságú víz
A létfontosságú víz

2018/ápr./14

Ebben a bejegyzésben a legegyszerűbb szépítő csodaszer, a víz és a bőröd kapcsolatáról lesz szó...

Tovább...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Slovensky   Polska   България