Tuti tippek ellazuláshoz

Tuti tippek ellazuláshoz

2018/febr./22

Szia szépségem!

Téged is kikészít ez a változékony idő?  Hol havazik, hol úgy érezhetjük, hogy máris itt a tavasz. Nem tudod, mire számíts, és hogyan pakolj egy hosszabb hétvégére? Így a Valentin nap után azon szomorkodsz, hogy nincs senkid és magányosan borozol valamelyik amerikai romantikus film előtt? Kapcsolj ki kicsit! Lazíts!

Íme néhány tuti tipp, ami segít ellazulni:

Mozogj!

A testmozgásról köztudott, hogy oldja a feszültséget. Fontos, hogy rendszeresen sportolj valamit. Próbáld meg beiktatni minimum heti kétszer, háromszor  a testmozgást. Lehet ez akármilyen sport, a lényeg az, hogy élvezd!

Lélegezz!

Vegyél öt mély lélegzetet az orrodon keresztül, majd fújd ki a szádon! Lassítsd le az idegrendszered úgy, hogy egy pillanatra szünetet tartasz, és veszel öt mély levegőt. A legszebb ebben az, hogy bárhol, bármikor csinálhatod. Ráadásul nagyon hatásos!

Sétálj!

Nincs is jobb annál, mint kimenni a friss levegőre és sétálni egy nagyot. Kitisztul a fejed, mozogsz. A környezetre koncentrálsz és nem a bajokra.

Lazíts velem!

Ne gondolj semmire, fogj meg engem és vegyünk együtt egy jó forró fürdőt. Én majd kényeztetlek téged az illatommal. Hidd el, egy fürdés velem felér egy újjászületéssel.  Olyan összetevőim vannak, mint  például a mandulaolaj  amely erős nyugtató és regeneráló hatással rendelkezik, vagy éppen a kókuszolaj, mely  hidratálja és puhítja a bőrt anélkül, hogy eltömítené a pórusokat.  Nem csak a testedről, de az ajkaidról és az arcodról is gondoskomdom! A kávés ajakradírommal varázsolj magadnak csókos, kávé illatú  ajkakat, nem számít, hogy kapcsolatban vagy, vagy egyedül, senki sem fog tudni neked ellenállni. Ne hagyd, hogy bármi elszomorítson, tudd, hogy én mindig itt vagyok neked, készen arra, hogy jobb kedvre derítselek és kényeztesselek!

A te MARK-od !




Translation missing: hu.blogs.article.additional_articles

Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?
Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?

2019/jún./11

A bőr a legnagyobb érzékszervünk, éppen ezért kiül rá minden, ami a testünkben történik. Lehet, hogy most is próbál neked üzenni valamit! 

 

Tovább...

A tökéletes hajkorona titkai
A tökéletes hajkorona titkai

2018/okt./02

Te is mindig olyan hajkoronáról álmodoztál, mint amilyet a sampon reklámokban lát az ember? Nem lehetetlen, csupán néhány trükköt be kell tartanod. Ebben a szeles, őszies időben a hajkorona is nagyobb törődést igényel.

Tovább...

A létfontosságú víz
A létfontosságú víz

2018/ápr./14

Ebben a bejegyzésben a legegyszerűbb szépítő csodaszer, a víz és a bőröd kapcsolatáról lesz szó...

Tovább...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Slovensky   Polska   България